UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Tuotantolaitoksia Unico Finlandilla on kolme; sänky- ja runkotehtaat Kauhavalla sekä sohvatehdas Lapualla.

Tehtaamme käsittävät yhteensä n. 27 500 m2 toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa. Lisäksi meillä on näyttely-/koulutustila Kauhavalla, jossa esittelemme uusia tuotteitamme ja koulutamme asiakkaitamme tuotteidemme teknisiin saloihin. Toimintamme perustuu laadukkaaseen toimintaan ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä 105 huonekalualan ammattilaista.

Kotimaisuus ja käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unico Finlandin toiminnassa. Kotimaiset raaka-aineet ja eri yksiköissä tapahtuva käsityö nostavat Unicontuotteiden kotimaisuusasteen erittäin korkeaksi.

Kaikilla UNICO -tuottella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta. Tuotteidemme materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja.

kauhava-ilmakuva-500.jpg    Lapuan-ilmakuva-500.jpg

 

Yhteistyökumppanimme:

itsenäiset huonekaluliikkeet, Masku, Sotka, Asko, Isku, Stemma, Metropolikaluste, Laatukalustajat

Unico_tsto-small.jpg

unico-osoitetiedot.jpg