UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Unico Finland Oy:llä on Suomessa neljä tehdasta; sänky- ja runkotehdas sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla.

Tehtaamme käsittävät yhteensä n. 31 000 m² toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa. Tuotteidemme näyttely- ja koulutustila sijaitsee Kauhavalla, jossa esittelemme uusia tuotteitamme ja koulutamme asiakkaitamme tuotteidemme teknisiin saloihin. Toimintamme perustuu laadukkaaseen toimintaan ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä 115 huonekalualan ammattilaista.

Kotimaisuus ja käsityö ovat erittäin tärkeässä roolissa Unicon toiminnassa. Kotimaiset raaka-aineet ja eri yksiköissä tapahtuva käsityö nostavat Unico-tuotteiden kotimaisuusasteen erittäin korkeaksi.

Kaikilla UNICO -tuottella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta. Unico Finland Oy tekee yhteistyötä Allergia- ja Astmaliitto ry:n kanssa. Tuotteidemme materiaalit ovat huolella valittuja ja testattuja.

kauhava-ilmakuva-500.jpg    Lapuan-ilmakuva-500.jpg

 

Yhteistyökumppanimme:

itsenäiset huonekaluliikkeet, Masku, Sotka, Asko, Isku, Stemma, Metropolikaluste, Laatukalustajat

Unico_tsto-small.jpg

unico-osoitetiedot.jpg

 

 

Töihin Unicolle?

Halutessasi voit jättää meille avoimen työhakemuksen ja cv:n osoitteeseen:
rekry.PNG

Olemme erityisen kiinnostuneita huonekalualan kokemusta omaavista henkilöistä, mutta tärkeintä on reipas asenne ja halu kehittyä huonekaluvalmistuksen ammattilaiseksi.
Työtehtävissä menestyäksesi sinulle on eduksi, jos omaat kokemusta teollisuuden vaihe- ja kokoonpanotöistä, omaat hyvät kädentaidot tai olet aiemmin työskennellyt kankaiden/tekstiilien parissa.
Mahdollinen työturvallisuus- tai tulityökortti luetaan myös eduksesi.
Olemme yhteydessä, jos kokemustaustasi sopii meillä mahdollisesti avoinna oleviin työpaikkoihin.

Laskutustiedot / invoicing:

SÄHKÖINEN / DIGITAL:
OVT: 003709668074, OPERAATTORI ITELLA, VÄLITTÄJÄTUNNUS 003710948874

KIRJELASKU SKANNAUSKESKUKSEEN / PRINTED INVOICES:
Unico Finland Oy, PL 60020, 00021 LASKUTUS